print correct

Manuk Dadali Lyrics

Add song information...
Edit
For Example...
What chart rank did the song debut? What is the song about? Has it won any awards?, etc.
Cancel Submit
Thank You For Your Submission
Your introduction will appear once it has been deemed awesome by our team of wizards.

Submit Corrections Cancel

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena

Chorus:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara indonesia

Back to chorus

print correct